Morata bijesan na gradonačelnika Korbete: Hvala vam što ste narušili moju privatnost, moram da se selim

Španski napadač otkrio da će morati da se preseli nakon što je gradonačelnik španskog grada otkrio gdje je kupio kuću

2567 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Fudbaler Milana Alvaro Morata rekao je danas da je bio primoran da se preseli sa porodicom iz bezbjednosnih razloga, pošto je gradonačelnik Korbete otkrio da je španski fudbaler kupio kuću u njegovom gradu.

Morata je u julu iz Atletiko Madrida prešao u Juventus, a italijanski mediji prenijeli su da je kupio kuću u Korbeti, gradu 27 kilometara zapadno od Milana, kako bi obezbijedio privatnost porodice.

Španski fudbaler se razbjesnio kada je gradonačelnik Korbeta Marko Balarini u srijedu na društvenim mrežama podijelio vesti o Moratinom dolasku.

"Dragi gospodine gradonačelniče, hvala Vam što ste narušili moju privatnost. Na sreću, nisam vlasnik nikakve vrijedne imovine. Moje jedino blago su moja djeca, čiju ste bezbjednost ugrozili", naveo je Morata na Instagramu.

"Mislio sam da bi opština Korbeta mogla da mi garantuje određeni nivo privatnosti, ali umjesto toga moram odmah da se preselim zbog vaše nemogućnosti da koristite društvene mreže i zaštitite svoje građane", dodao je on.

Balarini je priznao da je navijač Intera, velikog Milanovog rivala ali je u objavi poželio dobrodošlicu Morati.

Gradonačelnik je danas na Instagramu objavio grb Intera uz poruku "Ćao".

Morata, koji je kao kapiten predvodio reprezentaciju Španije do titule na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, postigao je dva gola u šest utakmica za Milan.

Bonus video: