Slot: Početak je dobar, nadam se da ću uraditi više posebnih stvari

Liverpul 1. u Premijer ligi nakon sedam kola

5621 pregleda 0 komentar(a)
Arne Slot, Foto: Reuters
Arne Slot, Foto: Reuters

Trener fudbalera Liverpula Arne Slot rekao je da je zadovoljan što će ekipa kao prva na tabeli Premijer lige otići na pauzu u šampionatima.

Liverpul je juče, u 7. kolu Premijer lige, savladao u gostima Kristal Palas 1:0.

"Uglavnom je za mene to posebno, pošto igrači idu u svoje reprezentacije i o tome će misliti. Da smo izgubili ili odigrali neriješeno, bio bih tužan tri ili četiri dana. Zadovoljan sam početkom sezone. Ako me pamte samo zbog starta, onda to nije bio najbolji period u eri Liverpula", rekao je Slot za TNT, prenio je Skaj.

Liverpul je pobijedio devet puta u posljednjih 10 utakmica u svim takmičenjima. "Nadam se da ću uraditi više posebnih stvari od devet pobjeda u 10 utakmica u ovom klubu. Ali to je dobar početak. Ne samo rezultatom, zadovoljan sam i današnjom igrom", dodao je Slot.

U završnici utakmice povrijedio se golman Alison Beker, koji će prema procjeni Slota najvjerovatnije propustiti utakmice protiv Lajpciga i Arsenala, a posljednjih 15-ak minuta branio je treći golman Vitezslav Jaroš. "Pretpostavljam da Ali neće biti sa nama za te utakmice, ali dobro je vidjeti da je naš treći golman dobio priliku, pošto je Kejvin Keleher bio bolestan. Za ekipu je uvek lijepo da svi učestvuju u rezultatima", naveo je trener Liverpula.

Britanski mediji preneli su da je Alison najvjerovatnije istegao tetivu mišića desne noge, zbog čega bi mogao da pauzira četiri do pet nedjelja.

Liverpul je prvi na tabeli sa bodom više od Mančester sitija.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: