Ako Ten Hag ne „preživi” utorak prva meta je Njemac

Tomas Tuhel u igri za menadžera Mančester junajteda

1937 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Mančester junajted i Erik ten Hag - do rastanka bi moglo da dođe već u utorak nakon važnog sastanka unutar kluba, tvrde ostrvski mediji.

Nema dileme da su dani Holanđanina na „Old trafordu” odbrojani, to govore i javni nastupi čelnika kluba koji ne žele da pričaju o tome da li je menadžer i koliko blizu otkaza. Izgleda da je došlo vrijeme za krupne odluke...

Remi u Birmingemu protiv Aston Vile (0:0), nakon boda sa Portom i debakla u duelu sa Totenhemom, nije popravio stvari u Mančesteru i već se nazire ko bi mogao da naslijedi Ten Haga.

Prvi pik je navodno Tomas Tuhel, koji je bez posla od kraja prošle sezone kada je napustio Bajern.

Nije ovo prvi put da se Njemac dovodi u vezu sa trostrukim prvakom Evrope, o tome se spekulisalo i prije nekoliko mjeseci, ali sada je sve konkretnije jer se ističe da je Tuhel ogromna želja ser Džima Retklifa.

Bio bi to Tuhelov povratak u Premijer ligu nakon epizode u Čelsiju, s kojim je 2021. osvojio evropsku krunu.

Ten Hag je počeo treću sezonu u Junajtedu, a u prve dvije je donio po trofej - u Ligakupu i FA kupu, ali opšti utisak je da nije popravio stvari u klubu koji na titulu šampiona Engleske čeka od 2013.

Ovu sezonu, u kojoj nastupa u Ligi Evrope, gigant je počeo ispod očekivanja - osvojio je osam bodova u sedam kola, dao svega pet golova i trenutno je 14. na tabeli Premijer lige.

U Evropi ima dva boda iz dvije utakmice, protiv Tventea kod kuće i Porta u gostima.

Bonus video: