Dečić se zahvalio Pekoviću, stiže Mulalić?

Hvala vam što ste verovali u naš potencijal i što ste nas podsticali da postignemo najbolje. Vaše vođstvo je bilo ključno za naš rast - navodi se u poruci Dečića upućenoj sada već bivšem treneru

1890 pregleda 7 komentar(a)
Foto: FK Dečić Admiralbet
Foto: FK Dečić Admiralbet

Crnogorski šampion Dečić Admiralbet definitivno mijenja trenera - nakon dva dana neizvjesnosti stigla je objava na zvaničnoj stranici kluba, o rastanku sa Miloradom Pekovićem.

Peković je preuzeo Tuzane početkom prošle sezone i odveo ih do najvećeg uspjeha u istoriji - titule šampiona, potom i do plasmana u 3. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

Nijasne su dijelile Dečiić od plasmana u plej-of za LK, a Pekoviću je presudio nešto slabiji početak sezone i tri vezana meča bez pobjede i postignutog gola.

"U ime kluba Dečić, želimo da izrazimo našu najdublju zahvalnost za vaše izuzetno vođstvo i posvećenost tokom vašeg vremena sa nama. Vaša predanost timu bila je zaista inspirativna. Vaša strateška vizija, i nepokolebljiva podrška doveli su nas do brojnih pobeda i njegovali duh jedinstva i otpornosti unutar kluba. Bili ste mentor, motivator i uzor svakom igraču, a vaš uticaj se proteže daleko izvan fudbalskog terena. Pod vašim vođstvom, postigli smo istorijske uspehe koji će se pamtiti dugi niz godina", navedeno je u saopštenju.

"Hvala vam što ste verovali u naš potencijal i što ste nas podsticali da postignemo najbolje. Vaše vođstvo je bilo ključno za naš rast, kako kao sportista, tako i kao pojedinaca. Neverovatno smo srećni što smo vas imali za glavnog trenera. Želimo vam sve najbolje u vašim budućim poduhvatima i radujemo se što ćemo pratiti vaš dalji uspeh. Sa iskrenom zahvalnošću - FK Dečić".

Novi trener Tuzana trebalo bi da bude Edis Mulalić, kako je najavljeno prije dva dana, no treba sačekati potvrdu iz kluba.

Mulalić je već dva puta vodio Dečić.

Bonus video: