Rakojević: Fali nam malo za bolji rezultat, ispunili smo jedan od ciljeva - tri igrača su u A timu

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore kvalifikacioni ciklus za Evropsko prvenstvo okončala porazom od Finske u gostima 2:1

5710 pregleda 27 reakcija 5 komentar(a)
Nikola Rakojević, Foto: FSCG
Nikola Rakojević, Foto: FSCG

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore kvalifikacije za Evropsko prvenstvo je završila sinoć u Tampereu, gdje je u posljednjem kolu izgubila od Finske 2:1.

Selekcija, koju vodi Nikola-Peco Rakojević je protiv Finske povela u 5. minutu autogolom Nama, a onda je domaća selekcija preokrenula preko Skite, koji je postigao oba pogotka.

"Odigrali smo bolje nego u meču sa Rumunijom prije nekoliko dana. Ali, kao i mnogo puta do sada, fali nam nešto malo za bolji rezultat. Bez obzira na sve, momci su pokazali da mogu da pariraju tehnički boljim ekipama i to na veoma brzoj podlozi na koju nijesmo navikli", rekao je nakon meča Rakojević za sajt Saveza.

Crna Gora je kvalifikacije završila na pretposljednjem mjestu, ispred Jermenije, a iza Rumunije, Finske, Švajcarske i Albanije.

"Rezultatski, ove kvalifikacije nijesu bile dobre za nas, a kada igrate za reprezentaciju, onda treba da imate rezultat. Sa druge strane, iz ove selekcije tri igrača su u A reprezentaciji, tako da je tu ispunjen jedan od zadataka. Ono što je sigurno, u nekim utakmicama smo morali da budemo na višem nivou, zašto nijesmo bili, vidjećemo u analizama, istakao je selektor Nikola Rakojević.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: