Predrag Mijatović dolazi u Partizan?

Srpski mediji pišu da je Mijatović već imao sastanak sa Rasimom Ljajićem, koji je jedini kandidat za predsjednika

3994 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Sjednica skupštine fudbalskog kluba Partizan zakazana je za ponedjeljak, a srpski mediji pišu da bi proslavljeni crnogorski fudbaler, Predrag Mijatović mogao da preuzme funkciju potpredsjednika zaduženog za sportska pitanja.

Srpski mediji pišu da je Mijatović već imao sastanak sa Rasimom Ljajićem, koji je jedini kandidat za predsjednika. Sastanku su prisustvovali bivši fudbaleri "crno-bijelih" - Zoran-Bata Mirković i Gordan Petrić, ali i bivši košarkaš Partizana - Dejan Tomašević.

Mijatović će, navodno, ostati u Madridu, gdje živi, a biće zadužen za skautiranje inostranih pojačanja.

S druge strane, poslove oko sportskog sektora za „domaća“ pitanja trebalo bi da preuzme Ljubiša Tumbaković, kojem je takođe namijenjena funkcija potpredsjednika kluba. U upravi bi trebalo da budu i bivši igrači Partizana Ljubomir Fejsa, Antonio Rukavina i Ivan Obradović, dok bi Danko Lazović bio generalni direktor. Poziv za povratak u klub bi trebalo da dobije i Zoran Mirković.

Mijatović je u igračkoj karijeri dres Partizana nosio od 1990. do 1993. godine.

Skupština Partizana održaće se sjutra. Dosadašnji predsjednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura bi trebalo da budu smijenjeni.

Dug kluba u ovom trenutku je, pišu mediji, 60 miliona eura.

Bonus video: