Luis Enrike: U novom formatu LŠ svaki domaći meč ima još veći značaj

PSŽ dočekuje PSV u trećem kolu Lige šampiona

2764 pregleda 0 komentar(a)
Luis Enrike, Foto: Reuters
Luis Enrike, Foto: Reuters

Trener fudbalskog kluba Pari Sen Žermen (PSŽ) Luis Enrike izjavio je danas da njegov tim treba bolje da igra, ali je veoma optimističan pred sjutrašnji meč protiv PSV-a u trećem kolu Lige šampiona.

PSŽ je trenutno neubjedljiv u Ligi šampiona, tijesnom pobjedom protiv Đirone (1:0) i porazom od Arsenala (2:0).

"Ima mnogo stvari za poboljšanje, ali sam veoma optimista, naravno da je Liga šampiona veoma teško takmičenje, biće manje dobrih rezultata, ali sjutra igramo na stadionu Parku prinčeva i želimo da dobijemo pozitivan rezultat", rekao je Enrike na konferenciji za novinare.

Trener je ocijenio da je njegov tim igrao veoma dobro protiv Đirone, i naravno da nije igrao onako kako se želi protiv Arsenala, ali je zadovoljan onim što je tim učinio tokom ove sezone.

"Uz sadašnji format Lige šampiona, svaki domaći meč ima još veći značaj, ali je važan i za PSV, svi treba da postižemo bodove, igraćemo sa puno motiva i entuzijazma", rekao je Enrike.

Da bi se direktno kvalifikovao u osminu finala, PSŽ mora da bude jedan od prvih osam timova u generalnom rangu od 36 timova koji se takmiče u fazi lige, novom formatu za prvo kolo Lige šampiona.

Ekipe od devetog do 24. mjesta takmičiće se u plej-ofu.

Sjutrašnja utakmica PSŽ-PSV zakazana je od 21.00.

Bonus video: