Povratak u Humsku: Predrag Mijatović najbliži saradnik novog predsjednika Partizana

"Posebno hvala Predragu Mijatoviću. Razgovarao sam sa stotinu fudbalera, različitih sfera društvenog i javnog života, većina je izrazila podršku, ali svi su govorili 'nemoj mene, ja ću kasnije'. Zato je ovo velika hrabrost da se velika fudbalska legenda kao Mijatović vrati", otkrio je Rasim Ljajić

6200 pregleda 129 reakcija 5 komentar(a)
Mijatović, Foto: Printscreen YouTube/(Ne)uspjeh prvaka
Mijatović, Foto: Printscreen YouTube/(Ne)uspjeh prvaka

Povratak u Humsku poslije nešto više od tri decenije - legendarni crnogorski fudbaler Predrag Mijatović biće dio novog rukovodstva Partizana.

Tačnije biće jedan od najbližih saradnika novog predsjednika "crno-bijelih" Rasima Ljajića.

"Izabran je novi privremeni organ, nismo više mogli da krijemo. Pored mene tu će biti Predrag Mijatović, Danko Lazović, Vojin Lazarević, Dragan Milovanović, Milka Forcan i Boban Stanojević", rekao je Ljajić, a prenose mediji iz Srbije.

Posebno je naglasio dolazak nekadašnjeg fudbalera Budućnosti, Partizana, Valensije, Real Madrida, Fiorentine i Levantea.

"Posebno hvala Predragu Mijatoviću. Razgovarao sam sa stotinu fudbalera, različitih sfera društvenog i javnog života, većina je izrazila podršku, ali svi su govorili 'nemoj mene, ja ću kasnije'. Zato je ovo velika hrabrost da se velika fudbalska legenda kao Mijatović vrati", dodao je Ljajić.

Novi prvi čovjek Partizana nije dao konkretan odgovor na pitanje čime će se tačno baviti Mijatović i Dankon Lazović.

"Danka je bilo lako vratiti, Peđu teško. Znao je koliko je težak posao. Rekao je samo, Partizan je u pitanju, sad je momenat. Sjutra će se obojica obratiti javnosti", istakao je Ljajić.

Parizan se godinama nalazi u teškoj situaciji, bez titula i mnogo šansi protiv Crvene zvezde, dok je bilo sezona kada je na tabeli završavao kao četvrtoplasirani iza TSC-a i Čukaričkog.

Bonus video: