Mota nakon prvog poraza: Moramo da zaboravimo ovaj poraz i da se spremamo za Inter

Juventus sinoć u 3. kolu Lige šampiona izgubio od Štutgarta 1:0

3040 pregleda 0 komentar(a)
Tijago Mota na utakmici protiv Štutgarta, Foto: Reuters
Tijago Mota na utakmici protiv Štutgarta, Foto: Reuters

Fudbaleri Juventusa pretrpjeli su sinoć prvi poraz u sezoni - ekipa iz Torina je na domaćem terenu u 3. kolu Lige šampiona izgubila od Štutgarta 1:0.

Štutgart je zasluženo slavio, bio je bolji, a prije pogotka Turea, njemačka ekipa je promašila penal i pogodila stativu.

A meč u Torinu je oblježio i debi crnogorskog fudbalera, Vasilija Adžića, koji je u 68. minutu ušao umjesto Dušana Vlahovića i upisao prve minute u Ligi šampiona.

"Štutgart je zaslužio pobjedu, bili su bolji od prvog minuta. Moramo da zaboravimo ovaj poraz i odmah počnemo da se spremamo za utakmicu sa Interom u Seriji A", rekao je trener Juventusa, Tijago Mota.

Legendarni italijanski trener, Fabio Kapelo je rekao da je Juventus igrao sporo. Mota se nije složio sa Kapelovom tvrdnjom.

"Nije to bio problem. Borili smo se i pokušali da nametnemo naš ritam. Mučili smo se, ali sigurno da ćemo u budućnosti podići naš nivo igre", rekao je Mota.

Juve nije bio kreativan pred golom rivala.

"Moramo da radimo više u napadu, kako bismo se borili sa timovima kao što je Štutgart. Pokušaćemo da poboljšamo taj segment, nastavićemo da radimo", poručio je Mota.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: