"L'Ekip": PSŽ ponudio za Ronalda između 100 i 150 miliona

"PSŽ-u ostaje da ubijedi Ronalda u projekat i uđe u završne pregovore sa Realom", navodi "L'Ekip". "As", s druge strane, javlja da je Florentino Peres porukom koju je poslao nakon što je ponovo izabran za predsjednika Reala, ubijedio Ronalda da još jednom razmisli o odlasku.
1 komentar(a)
Kristijano Ronaldo Real Madrid - Atletiko Madrid, Foto: Reuters
Kristijano Ronaldo Real Madrid - Atletiko Madrid, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.06.2017. 09:34h

Pari Sen Žermen je postao prvi kandidat da dovede Kristijana Ronalda u slučaju da Portugalac napusti Real Madrid.

Mančester junajted i Žoze Murinjo navodno nisu zainteresovani iz finansijskih razloga, Bajern je takođe rekao da nema u planovima napad na Ronalda, ali zato PSŽ može da mu ponudi šta želi.

Kako prenosi "L'Ekip", Parižani su ozbiljni u namjeri da angažuju zvanično najboljeg igrača svijeta za 2016. godinu i u Madrid je stigla prva ponuda.

Ponuda koja, kako javlja prestižni francuski medij, iznosi između 100 i 150 miliona eura.

"PSŽ-u ostaje da ubijedi Ronalda u projekat i uđe u završne pregovore sa Realom", navodi "L'Ekip".

Španski "As", s druge strane, javlja da je Florentino Peres porukom koju je poslao nakon što je ponovo izabran za predsjednika Reala, ubijedio Ronalda da još jednom razmisli o odlasku.

"Kristijano je dobar momak, veliki profesionalac i veliki čovjek. Ljudi ga doživljavaju kao delikventa, a on je suprotno od toga. Siguran sam da nije uradio ništa nezakonito", rekao je Peres, komentarišući vijesti o Ronaldovom nezadovoljstvu i problemima sa finansijskim organima oko utaje poreza.

Kako navodi list, Ronaldu su prijale predsjednikove riječi, a očekuje se da će se njih dvojica sresti po završetku Kupa konfederacija i otvoreno razgovarati o problemima.

Bonus video: