Sutjeska krenula - od rivala u Evropi zavisi plan priprema

"Ako bismo izvukli nekog od rivala iz zemalja okruženja, možda bismo otputovali na nekoliko dana priprema i upravo sa te destinacije krenuli pravo na prvu utakmicu", kazao je Rakojević.
0 komentar(a)
Nikola Rakojević, Foto: Filip Roganović
Nikola Rakojević, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 13.06.2017. 09:11h

Sutjeska je počela pripreme, čekaju je kvalifikacije za Ligu Evrope, a rivala će saznati 19. juna.

Nikšićane je već napustio napadač Miljan Vlaisavljević (pojačao je Budućnost), na dobrom putu da ode je i defanzivac Slavko Damjanović koji ima mogućnost da se skrasi u Južnoj Africi.

"Ima fudbalera koji su dobili produžen odmor, ali će nam se uskoro pridružiti. Priključili smo prvom timu šest omladinaca, mladi Lončar je sa reprezentacijom, a rukovodstvo kluba intenzivno pregovara sa eventualnim pojačanjima. Žrijeb je 19. juna i zasada je sasvim izvjesno da ćemo se do daljeg pripremati u Nikšiću", rekao je trener Sutjeske Nikola Rakojević.

Kako kaže, plan priprema zavisi i od rivala na međunarodnoj sceni.

"Eventualno, ako bismo izvukli nekog od rivala iz zemalja okruženja, možda bismo otputovali na nekoliko dana priprema i upravo sa te destinacije krenuli pravo na prvu utakmicu", dodao je Rakojević.

Na prvom okupljanju nije bilo ni Stefana Kovačevića i Igora Ivanovića, koji su dobili produženi odmor.

Šta god da se desi kraj Bistrice tokom ljeta, jasno je da će Sutjeska u novu sezonu ući sa bitno promijenjenim sastavom u odnosu na prošlu u kojoj je osvojila Kup Crne Gore.

Bonus video: