Antonio Konte preuzima Barselonu?!

50 pregleda 0 komentar(a)
Antonio Konte, Foto: Reuters
Antonio Konte, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.05.2017. 11:32h

Barselona će u narednu sezonu ući sa novim trenerom, jer Luis Enrike nije produžio ugovor. Engleski "Dejli ekspres" nema dilemu ko će biti novi šef struke katalonskog giganta.

Taj dnevnik je došao do informacija da će sjajni italijanski trener Antonio Konte, nakon izvjesne titule u debitantskoj sezoni sa Čelsijem na Ostrvu, preći u Barselonu.

Naredni trener Čelsija po ovom mediju biće ruski trener Leonid Slucki, bivši dugogodišnji trener moskovskog CSKA i lični prijatelj vlasnika Čelsija Romana Abramovića.

"Konteu ugovor u Čelsiju ističe narednog ljeta, a tokom mjeseca treba da odluči o budućem angažmanu, dok Slucki već deset mjeseci uči engleski jezik i svakodnevno je u Čelsiju. I to ne samo na utakmicama na "Stemfordu", već i na treninzima u klupskoj bazi Kobhem.

A potpredsjednik Barselone Žordi Mestre nije sakrio pred španskim novinarima da je Barselona već angažovala trenera za narednu sezonu.

"Mi smo donijeli odluku ali je nećemo saopštiti do kraja sezone zbog poštovanja prema Luisu Enrikeu", naglasio je Mestre.

On je naglasio da je blizu i dan kada će sa najboljim igračem Barselona potpisati novi ugovor.

"Jako smo blizu da utanačimo sve detalje, i uskoro će Mesi staviti potpis na novi ugovor", zaključio je Mestre.

Mesiju ugovor sa Barsom ističe narednog ljeta.

Bonus video: