Konte: Ostajem da bih pobjeđivao u Čelsiju

0 komentar(a)
Antonio Konte, Foto: Reuters
Antonio Konte, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.04.2017. 08:34h

Sezonu u Premijer ligi nazvali su "svjetsko trenersko prvenstvo", a najviše izgleda da u njemu pobijedi ima Italijan Antonio Konte. Iako sjajnog stručnjaka povezuju sab rojnim velikim klubovima, naročito Interom, Konte je demantovao da odlazi iz Čelsija.

"Ostajem da bih pobjeđivao! I ne volim kada drugi pričaju u moje ime. Tačno je da smo na putu da uzmemo titulu i želimo da ostavrimo taj cilj. Potom želimo da ostavrimo još veće uspjehe, tako da ću ostati u Čelsiju", naglasio je Konte.

A Čelsi ne želi da čeka, već je Konteu ponudio reviziju ugovora potpisanog do ljeta 2019. godine.

A da se planovi kluba i Kontea podudaraju potvrđuju brojne informacije - napadača Evertona Romelua Lukakua su britanski mediji već preselili na "Stemford", a pamti se i obraćanje sjajnog Čileanca Aleksisa Sančesa da želi da ostane u Londonu, ali da bude u klubu koji osvaja trofeje.

Osim njih dvojice u Konteovim planovima za Čelsi kokurentan u borbi za titulu prvaka Evrope nalazi se i Francuz iz Atletika, Antoan Grizman. Samo, za Grizmana su ponude uputili baš svi najbogatiji klubovi na svijetu. I Ivan Periušić, napadač Intera je u planovima Kontea, ali je Mančestr junajted veliki konkurent.

Bonus video: