Gvardiola: I revanš će biti spektakularan

"Sve je još otvoreno. Igrali smo protiv nevjerovatnog tima i moram da budem srećan zbog ovog rezultata", rekao je Gvardiola
0 komentar(a)
Pep Gvardiola, Foto: Reuters
Pep Gvardiola, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.02.2017. 08:36h

Mančester siti i Monako su sinoć odigrali spektakularan meč, pobijedio je domaćin sa 5:3, ali daleko od toga da je završio posao u osmini finala Lige šampiona.

Nakon svega što je viđeno na "Etihadu" jasno je da je u revanšu apsolutno sve moguće.

Zna to i Pep Gvardiola.

"Sve je još otvoreno. Igrali smo protiv nevjerovatnog tima i moram da budem srećan zbog ovog rezultata koji nam je omogućio da budemo živi. Za mnoge moje fudbalere ovo je prvo iskustvo u Ligi šampiona, Monako ima veću istoriju od nas u ovom takmičenju, a da biste prolazili u ovakvim okršajima morate da se popravljate, da nikada ne odustajete", kaže Gvardiola.

Katalonac zna da je njegov tim imao velike probleme u defanzivi.

"Napadali smo i ostavljali nazad puno prostora za kontranapade. Zato su nas kažnjavali. Gledali smo sjajan fudbal i mislim da sam sada bio srećniji od kolege iz Monaka. Ali, ako je neki tim sposoban da postigne "milion" golova onda je to Monako. Ima tako brz špic, napada sumanuto. Pravili smo greške kod prva dva njihova gola, to je naša velika lekcija, a naučili smo i da se ne predajemo. Bili smo srećni u nekim trenucima u drugom poluvremenu, onoliko koliko smo bili nesrećni u prvom", smatra Gvardiola.

Bonus video: