Nikola Vukčević: Nemamo šta da izgubimo, ne prijetimo - vjerujemo

Crna Gora - Engleska, ponedjeljak 20.45
1819 pregleda 1 komentar(a)
Nikola Vukčević, Foto: Savo Prelević
Nikola Vukčević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 24.03.2019. 13:04h

Jača selekcija od Engleske nije dolazila u Podgoricu, kazao je crnogorski reprezentativac Nikola Vukčević na pres konferenciji uoči sjutrašnje mega-utakmice pod Goricom.

„Još nisam igrao protiv reprezentacije kakva je Engleska, ovo je najbolja ekipa koja je dolazila kod nas, bar od kad sam ja u timu. Igraju na visokom nivou, a mladi su. Vjerujemo, naravno, da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat, ali ne i da prijetimo“, rekao je Vukčević.

Crna Gora je kvalifikacije počela remijem sa Bugarskom, a pobjedu je izgubila zbog skandalozno dosuđenog penala.

„Možda smo se i emotivno ispraznili, nakon što smo izgubili dva boda na ovakav način. Međutim, moramo da gledamo u budućnost, čeka nas bitna utakmica, u kojoj možemo mnogo da dobijemo, a nemamo ništa da izgubimo“, kazao je on.

Engleska je dva puta gostovala pod Goricom i oba puta je Crna Gora uzela bod.

„U prethodne dvije utakmice nismo bili poraženi, želimo da nastavimo pozitivan niz, ali biće teško. Vjerujemo u naš kvalitet, najbitnije da uđemo u 15-20 minuta jako i psihički, kako bismo i navijače podigli i kako bi nam dali krila. Navijači su nam velika pomoć, ali zavisi i od nas kakva će atmosfera da bude“, rekao je Vukčević.

Engleska je, kaže, puna sjajnih igrača, ali izdvaja dvojicu.

„To su Kejn i Sterling, najveća opasnost nam prijeti od njih dvojice, ali vjerujem da ih možemo zaustaviti“, rekao je vezista Levantea.

Bonus video: