Nadam se da će Makabi igrati i naredne sezone

"Pozdravio bih naše prijatelje iz Izraela. Posebno im hvala što su se ove godine priključili ligi i preuzeli organizaciju fajnl-fora", rekao prvi operativac ABA lige
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.04.2012. 18:49h

U Tel Avivu sutra počinje završni turnir ABA lige, a na konferenciji za medije pred start takmičenja prisutnim novinarima se, pored treneri svih timova učesnika, kao i po jednog igrača iz svake ekipe, obratio i Roman Lisac, generalni menadžer regionalnog takmičenja.

"Pozdravio bih naše prijatelje iz Izraela. Posebno im hvala što su se ove godine priključili ligi i preuzeli organizaciju fajnl-fora. Hvala im mnogo, jer su pripremili sve što je potrebno za usp,ešan početak turnira. Makabi je veliki klub i nije bilo nikakve sumnje da će oni sve uraditi kako treba. Poželio bih dobrodošlicu i ostalim timovima i naravno želim svima dobro takmičenje. Predstavili smo i dva trofeja, od kojih je jedan prelazni, a drugi ostaje u trajnom vlasništvu, dok pobjednik kao i svake godine dobija prstenje. Još jednom se zahvaljujem svima i nadam se da će Makabi i naredne godine nastupati u regionalnoj ligi", rekao je Lisac.

Bonus video: