Kad Mitrović demantuje nema zime

Amerikanac koji nastupa za „kraljevski klub” neće igrati za reprezentaciju Azerbejdžana, već će po svoj prilici, nakon dogovora sa Pavićevićem, obući dres Crne Gore
0 komentar(a)
Džejsi Kerol, Foto: Reuters
Džejsi Kerol, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.04.2012. 10:14h

Iako je Danilo Mitrović oprezno pokušao da demantuje da će bek Real Madrida Džejsi Kerol ubuduće igrati za Crnu Goru, informacije, do kojih su „Vijesti” došle upravo od izvora bliskih jednom od najboljih šutera u Evropi, govore da je opcija da on obuče crveni dres sasvim izvjesna.

Da li Mitrović želi da zamagli oči sportskoj javnosti Crne Gore ili je slabo obaviješten, ostaje da se vidi.

Mitrović je, ipak, priznao da je razgovarao sa njegovim menadžerom, a da je selektor Luka Pavićević, kao što su „Vijesti” i napisale, pričao sa 29-godišnjakom iz Vajominga.

Tek, Amerikanac koji nastupa za „kraljevski klub” neće igrati za reprezentaciju Azerbejdžana, već će po svoj prilici, nakon dogovora sa Pavićevićem, obući dres reprezentacije Crne Gore.

Iako je Mitrović direktor svih košarkaških selekcija, njegov uticaj na donošenje odluka u KSCG već dugo je praktično zanemarljiv. Tako je bilo i prilikom izbora selektora, kada je Mitrović zagovarao opciju da se na kormilo vrati Duško Vujošević, a predsjednik Saveza Milo Đukanović prelomio je da to, ipak, bude Pavićević.

Uostalom, Mitrović je mnogo puta demantovao informacije „Vijesti” o košarkaškoj reprezentaciji, koje su se kasnije ispostavile tačnim, pa ostaje da se vidi da li je i ovog puta poslovično neobaviješten ili je Džejsiju Kerolu predstavljena priča koja nema realan osnov.

Bonus video: