Bjelica zove barske navijače: Srećni smo što se borimo za plej-of

Utakmica Mornar – Crvena zvezda igra se u ponedjeljak od 18 sati u Baru
1844 pregleda 3 komentar(a)
Bjelica u duelu sa Gistom, Foto: Crvena zvezda MTS
Bjelica u duelu sa Gistom, Foto: Crvena zvezda MTS

Košarkaši Mornara žele pobjedu nad Crvenom zvezdom u drugom derbiju 19. kola ABA lige, a da bi ispunili želju potrebno je da svi igrači daju maksimum, a da tim bude spreman za 40 minuta jake, intezivne košarke.

Milko Bjelica vjeruje u dobro izdanje svoje ekipe i podršku publike.

"Srećni smo što imamo šansu da se borimo za četiri prva mjesta, možda i prva tri, u naredna četiri kola. Prvi protivnik je Crvena zvezda, do sada, po mom mišljenju, najbolja ekipa u ligi, bez obzira što njena pozicija na tabeli to ne pokazuje. U posljednje vrijeme pokazuju izuzetnu formu, oni su kandidati za plej-of čak i u Evroligi, tako da smo zadovoljni što ovdje u Baru, to je sigurno, predstoji dobra, kvalitetna utakmica. Nadam se da će navijači doći da nas podrže u što većem broju jer nam je njihova podrška, ovoga puta, izuzetno potrebna”, istakao je Bjelica.

Bjelica je emotivno vezan za Zvezdu, ali na parketu nema sentimentalnosti...

"Zvezda je klub u kojem sam počeo da igram košarku. Proveo sam u njoj dvije nezaboravne godine, ali trenutno igram za Mornar, borim se za svoju ekipu i daću sve od sebe da napravimo pozitivan rezultat”, poručio je Bjelica.

Utakmica Mornar – Crvena zvezda igra se u ponedjeljak od 18 sati u Baru.

Bonus video: