Meli o Žocu: Kada bi Željko vikao, znali smo da je u pravu, tu nije bilo mnogo diskusije

"Ipak, znali smo zbog čega se ljutio na pojedine igrače"
1930 pregleda 0 komentar(a)
Obradović, Foto: Alvaro Barrientos, Alvaro Barrientos, Alvaro Barrientos, Alvaro Barrientos, Alvaro Barrientos
Obradović, Foto: Alvaro Barrientos, Alvaro Barrientos, Alvaro Barrientos, Alvaro Barrientos, Alvaro Barrientos

Bivši košarkaš Fenerbahče, a sada igrač Nju Orleansa Nikolo Meli u razgovoru za američke medije prisjetio se karijere u Feneru i saradnje sa trenerom Željkom Obradovićem.

"Nije prijatno gledati snimke utakmica koje smo izgubili. Mada, nikada nijesam doživeo momenat da se toliko naljuti na mene da bi vikao. Ipak, znali smo zbog čega se ljutio na pojedine igrače. Kada bi Željko vikao, znali smo da je u pravu. Tu nije bilo mnogo diskusije", rekao je Italijan.

Meli je za Fener igrao od 2017. do 2019. Prošlog ljeta otišao je u Nju Orleans, a kaže da mnogo faktora utiče na to da li će evropski košarkaši uspjeti u najjačoj ligi na svijetu.

"Tokom svih ovih godina shvatio sam da mnogo faktora utiče na to hoće li evropski košarkaši dobiti šansu. Pogledajte Bjelicu. Otišao je tamo kao MVP Evrolige i nije mnogo igrao. Tu je i Dončić. Dominiro je u Evroligi, a opet je bilo perioda kada nije igrao. Nijesam bio spreman na taj rizik pre dvije godine. Želio sam karijeru da nastavim u klubu kao što je Fenerbahče", rekao je Meli.

Bonus video: