Trento se naoštrio za Budućnost: Jako od starta

"Moramo da budemo skoncentrisani i kompaktni, mirni i pametni, i da iz minuta u minut pokušavamo da dostignemo 13 poena razlike", kazao je trener Mauricio Buskalja
57 pregleda 2 komentar(a)
trento, Foto: Aquilabasket.it
trento, Foto: Aquilabasket.it
Ažurirano: 23.01.2018. 19:44h

Trento se dobro naoštrio za Budućnost - italijanski tim vjeruje da sjutra može ne samo da savlada "plave", u četvrtom kolu druge faze Evrokupa, već i da može da nadoknadi 13 poena zaostatka iz prvog meča (79:66).

To će uraditi ako bude igrao "pametno i sa većim intezitetom", rekao je trener Mauricio Buskalja.

"Imamo problem upravo sa ta dva elementa u posljednje vrijeme, ali to je jedini put do pobjede. Moramo da budemo skoncentrisani i kompaktni, mirni i pametni, i da iz minuta u minut pokušavamo da dostignemo 13 poena razlike", kazao je Buskalja.

Budućnost je prije sedam dana u "Morači" furioznim startom stekla veliku prednost.

"Prošlu utakmicu počeli smo sa 'hendikepom', previše smo dozvoli rivalu. Bilo nam je potrebno mnogo vremena da nađemo ritam, nismo dugo bili mentalno u meču. To nam je velika lekcija. U revanšu moramo od početka da budemo jaki, da igramo sa intezitetom, da ne poklanjamo ništa. Ako to ispunimo, imamo šansi", rekao je Buskalja.

Utakmica Trento - Budućnost Voli igra se u srijedu od 19 časova.

Ako pobijedi u Italiji, a Lokomotiva savlada Cedevitu, Budućnost će dva kola prije kraja obezbijediti plasman u četvrtfinale.

Bonus video: