Pavićević: Način na koji smo došli do pobjede nije dobar za moje i srca naših navijača

Mornar slavio protiv Gran Kanarije - 102:100

15089 pregleda 6 komentar(a)
Pavićević, Foto: Savo Prelević
Pavićević, Foto: Savo Prelević

Trener Mornara, Mihailo Pavićević nije krio zadovoljstvo nakon prve pobjede njegovog kluba u TOP 16 fazi Evrokupa.

Mornar je savladao Gran Kanariju 102:100 i ostvario veliku pobjedu u borbi za četvrtfinale. Barani su vodili tokom meča, u posljednji minut ušli sa velikom prednošću, ali umalo sve to nijesu prokockali. Na kraju dva boda zasluženo idu u Bar.

"Prije svega, želio bih da zahvalim igračima na sjajnoj pobjedi, protiv vrlo dobre ekipe. Ali, način na koji smo došli do pobjede nije dobar za moje srce, ni za srca naših navijača. Bio sam zabrinut, minut prije kraja vodili smo deset razlike - govorio sam igračima da ne slave rano, jer se rezultat u košarci mijenja brzo. I vidjeli ste šta se dogodilo. Skoro smo izgubili utakmicu u kojoj smo vodili 40 minuta. Ali ovo je košarka i ovo je čini uzbudljivom. Zahvalio bih se domaćinima na gostoprimstvu. Potrudićemo se da im uzvratimo kad dođu u Crnu Goru", rekao je Pavićević poslije meča.

Trener Gran Kanarije, Porfirio Fisak čestitao je rivalu na pobjedi.

"Čestitam Mornaru, igrali smo u njihovom ritmu čitav meč. Imali smo mnogo problema u odbrani - oni su željeli da trče, nijesu htjeli da se zaustave i u tim situacijama igrali su bolje od nas", kratak je bio Fisak.

Bonus video: