Ana Brnabić: Zvezda kršila mjere, policija to nije mogla da zna?!

Vlasti i u Beogradu, i u Podgorici, dozvolile da se mjere krše kako bi pomogle svojim klubovima da se domognu titule...

13307 pregleda 18 komentar(a)
"Pionir" je bio prepun na majstorici, Foto: ABA liga
"Pionir" je bio prepun na majstorici, Foto: ABA liga

Iako su u Srbiji masovna okupljanja ograničena, na majstorici finala ABA lige između Crvene zvezde i Budućnost Volija u dvorani „Aleksandar Nikolić” bilo je bar 7.000 ljudi.

Farsa je počela već na prvom meču, jer su „crveno-bijeli” kažnjeni 3.000 eura, ali dvorana nije ispražnjena, iako to pravila nalažu.

Ruganje zdravom razumu je nastavljeno, a u sve se uključila i premijerka Ana Brnabić, koja je danas rekla da policija nije mogla da zna da će se to dogoditi?!

Ana Brnabić
foto: BETAPHOTO

Iako su na prva dva meča tribine bile popunjene skoro 100 puta više nego dozvoljeno, iako je Zvezda otvoreno pozivala navijače na mobilizaciju, iz vlasti kažu da to nije moglo da se predvidi.

Jasno je, ipak, da su vlasti i u Beogradu, i u Podgorici, dozvolile da se mjere krše, kako bi pomogle svojim klubovima da se domognu titule...

„Meni je žao što su oni kršili mjere. Već jednom su bili kažnjeni, provjeriću da li su i sad, to će biti i jedna od tema na današnjem kriznom štabu. Da li je policija mogla da spriječi, ne znam, policija nije mogla da zna da će doći do kršenja mjera”, neumješno se pravdala Brnabićeva.

Bonus video: