VIDEO Majstorije Dubljevića u Santjago de Komposteli, Radović sjajan u pobjedi Mursije

Kapiten Valensije u pobjedi nad Monbus Obradoirom upisao 25 poena (trojke 5-3, za dva 10-6, bacanja 5-4) i devet skokova (pet u napadu)

6932 pregleda 3 komentar(a)
Foto: www.facebook.com/valenciabasket
Foto: www.facebook.com/valenciabasket

Poslije slabijeg početka sezone, prouzrokovanog kasnim dolaskom na pripreme nakon Eurobasketa, Bojan Dubljević je uhvatio pravi ritam.

Kapiten Crne Gore i Valensije je bio jedan od heroja pobjede na gostovanju prvaku Evrope, Anadolu Efesu, a zablistao je i u pobjedi „narandže” nad Monbus Obradoirom nakon produžetka (103:98) u Endesa ligi.

Dubi je u Santjago de Komposteli upisao 25 poena (trojke 5-3, za dva 10-6, bacanja 5-4) i devet skokova (pet u napadu).

Drugi crnogorski reprezentativac iz Valensije, Džona Radebou, ubacio je osam koševa.

I dok njih dvojice, najvjerovatnije, neće biti u reprezentaciji Crne Gore na novembarskim utakmicama sa Češkom i Litvanijom, selektora Boška Radovića može da raduje forma Nemanje Radovića.

Krilni centar „crvenih” je u pobjedi Mursije nad Manresom (96:83) dao 16 poena i uhvatio šest lopti.

Preostala dva Radovićeva aduta su tugovala. Saragosa je ostala jedina ekipa bez pobjede, jer je izgubila od Fuenlabrade (82:79), a Dino Radončić je upisao osam pogodaka (3-2 za dva, 6-4 slobodna) i šest uhvaćenih lopti.

Unikaha je izgubila na gostovanju Huventudu (74:65), a Kendrik Peri je za tim iz Malage imao šest poena i po tri asistencije i skoka.

Bonus video: