Jovanović: Odlučila odbrana na Raselu, iz dobrog pristupa smo došli do igre

„Momci su pokazali odgovornost, koja je potrebna da se igra protiv Mornara, a pogotovo protiv Rasela, jer je prikazao izuzetan kvalitet i klasu protiv daleko jačih timova. Ako se ne obrati posebna pažnja na njega, što smo mi radili većim dijelom utakmice, može da napravi veliki problem”, naglasio je Vladimir Jovanović

5579 pregleda 0 komentar(a)
Foto: KK Mornar/Media Pro
Foto: KK Mornar/Media Pro

Crnogorski derbi nije opravdao očekivanja, jer je igrao samo jedan tim - Budućnost Voli, koja je rutinski savladala Mornar u Baru (104:87).

Sve je bilo riješeno u 1. četvrtini, koju su „plavi” dobili 37:13.

„Čestitam momcima na dobrom pristupu, iz njega je došla i dobra igra. Znam da Mornar ima problema zbog neigranja Vladimira Mihailovića, ali i nas to prati cijelu sezonu. Naši problemi su još i veći, jer igramo dva takmičenja. Nakon povratka iz Las Palmasa smo opet ostali bez Kabe, koji ima nazeb, pa nije mogao ni da trenira”, istakao je Vladimir Jovanović.

Trener Podgoričana smatra da je odlučila odbrana na Deronu Fetsu Raselu, koji je meč završio sa 27 poena, ali kada je sve bilo riješeno. Upisao se tek u 12. minutu, a u 1. poluvremenu upisao svega pet koševa.

„Momci su pokazali odgovornost, koja je potrebna da se igra protiv Mornara, a pogotovo protiv Rasela, jer je prikazao izuzetan kvalitet i klasu protiv daleko jačih timova. Ako se ne obrati posebna pažnja na njega, što smo mi radili većim dijelom utakmice, može da napravi veliki problem, a onda svi igrači uz njega postaju daleko bolji. Mislim da je taj detalj odlučio”, naglasio je Jovanović.

Bonus video: