I Kori Volden kod Mitrovića, Galatasaraj doveo sedmo pojačanje

Košarkaš koji može da igra na poziciji pleja i beka, prošle sezone je u dresu Bajerna prosječno bilježio 8,8 poena, 1,8 skokova i 2,3 asistencije

5213 pregleda 0 komentar(a)
Kori Volden, Foto: Shutterstock
Kori Volden, Foto: Shutterstock

Zvezdan Mitrović polako sklapa jak sastav Galatasaraja za narednu sezonu - novi košarkaš koji je pojačao ekipu našeg stručnjaka je Kori Volden.

Momak sa Floride i nekadašnji igrač Ostendea, Hapoel Holona, Partizana i Crvene zvezde, u Istanbul stiže iz Bajern Minhena.

Volden je sa turskim klubom, koji će igrati u FIBA Ligi šampiona, potpisao jednogodišnji ugovor s opcijom produžetka saradnje na još jednu sezonu.

Košarkaš koji može da igra na poziciji pleja i beka, prošle sezone je u dresu Bajerna prosječno bilježio 8,8 poena, 1,8 skokova i 2,3 asistencije.

Kori Volden je sedmo pojačanje Galatasaraja za novu sezonu, a prije njega kod Mitrovića su stigli crnogorski reprezentativac Džona Radebou (stigao iz Valensije), zatim Ismet Akpinar, Samet Gejik (obojica iz Fenerbahčea), Miralem Sulejmanović (Nanter), Burgahan Tundžer (Efes) i Akvasi Jeboa (Darušafaka).

Bonus video: