Pavićević: Ovakve pobjede su najdraže

„Mislim da je sada dosta stvari u našim rukama i to je ono što je najbolje od svega. Vjerujemo u opstanak, Mornar i Bar zaslužuju ABA ligu”, rekao je Pavićević

6841 pregleda 6 komentar(a)
Foto: KK Mornar
Foto: KK Mornar

Košarkaši Mornara su prekinuli seriju od tri poraza u AdmiralBet ABA ligi i uradili ono što su morali u duelu sa Igokeom.

Slavili su 86:84 poenima Uroša Lukovića sekund prije kraja za peti trijumf kojim su se makar do ponedjeljka pomjerili s posljednjeg mjesta.

Trener Mihailo Pavićević je tako pobjedom proslavio 66. rođendan.

„Biće rođendana, ovaj trijumf je namijenjen mom bratu Đoku, umjesto dobrodošlice. Ovakve pobjede su najdraže i hvala igračima - nije lako igrati mečeve kada nemate drugu opciju sem da slavite. Tada nastupi blokada kod svih nas, griješe oni, ali i ja kao trener. Ipak, postojala je borba, zalaganje i želja”, rekao je Pavićević.

Tri kola prije kraja Mornar ima pobjedu više od Krke koja u ponedjeljak dočekuje Split. Borba za baraž će trajati do posljednje sekunde.

„Odradili smo što smo morali, idemo dalje. U situaciji smo da gledamo i druge rezultate, ali pokušavam da budem fokusiran na ono što mi radimo. Mislim da je poslije ove pobjede dosta stvari u našim rukama i to je ono što je najbolje od svega. Vjerujemo u opstanak, Mornar i Bar zaslužuju ABA ligu”, istakao je Pavićević.

Bonus video: