Kampaco MVP drugih utakmica četvrtfinala Evrolige

Argentinac je protiv Baskonije za 27 minuta na terenu postigao 24 poena, uz sedam asistencija i četiri skoka, što mu je donijelo indeks korisnosti 33

2153 pregleda 0 komentar(a)
Fakundo Kampaco, Foto: Euroleague
Fakundo Kampaco, Foto: Euroleague

Košarkaš Real Madrida Fakundo Kampaco proglašen je danas za najkorisnijeg igrača (MVP) drugih utakmica četvrfinala plej-ofa Evrolige.

Real Madrid je pobijedio Baskoniju sa 101:90 i poveo sa 2:0 u četvrfinalnoj seriji, a jedan od najzaslužnijih za taj trijumf bio je upravo Kampaco.

On je za 27 minuta na terenu postigao 24 poena, uz sedam asistencija i četiri skoka, što mu je donijelo indeks korisnosti 33.

Drugi najbolji učinak imao je Kostas Slukas iz Panatinaikosa, koji je predvodio svoj tim do pobjede protiv Makabija sa 95:79 i 1:1 u seriji. On je sakupio 28 indeksinih poena nakon što je upisao 29 poena, uz dobre procente šuta.

Košarkaš Baskonije Vanja Marinković je imao indeks 24, pošto je zabilježio 20 poena, četiri asistencije i dva skoka u porazu od Reala.

Listu najboljih u drugim utakmicama četvrtfinala zaokružuju Matijas Lesor iz Panatinaikosa, Kodi Miler Mekintajer iz Baskonije i Džabari Parker iz Barselone sa indeksom 22.

Bonus video: