Supertalentovana Tivćanka Katarina Radulović prvo pojačanje "vučicama"

Katarina Radulović prvo je pojačanje Budućnost Bemaksa za narednu sezonu, saopšteno je iz podgoričkog ženskog košarkaškog kluba

4223 pregleda 4 komentar(a)
Kapitenka naših mladih košarkašica zadužila dres sa brojem 9, Foto: Facebook/ŽKK Budućnost Bemax
Kapitenka naših mladih košarkašica zadužila dres sa brojem 9, Foto: Facebook/ŽKK Budućnost Bemax

Katarina Radulović prvo je pojačanje Budućnost Bemaksa za narednu sezonu, saopšteno je iz podgoričkog ženskog košarkaškog kluba.

Sedamnaestogodišnja Tivćanka minule sezone nastupala je za dva kluba i igrala u četiri konkurencije.

Sa ekipom "Sea Stars" osvojila je četvrto mjesto u WABA ligi do 17 godina, a u regionalnom takmičenju na 13 mečeva ubacila je 129 poena, uz 46 asistencija i 56 ukradenih lopti.

Osvojila je srebro sa tivatskim klubom u konkurenciji kadetkinja i juniorki, dok je u seniorskoj ligi nastupila za Primorje, koje je osvojilo treće mjesto u Prvoj A crnogorskoj ligi, uz prosjek od 9,3 poena i 3,6 asistencija po meču.

Radulović je prošle godine bila kapiten U16 reprezentacije Crne Gore, koja je igrala finale B prvenstva Evrope i izborila A diviziju.

"Srećna sam što sam dobila mogućnost da zaigram za Budućnost. Drago mi je što su u tom klubu uvidjeli moj talenat. Radujem se budućoj saradnji i daću svoj maksimum da pomognem ekipi što više mogu", kazala je Radulović nakon potpisivanja ugovora.

Bonus video: