Teodo pravi tim za narednu sezonu: Došli Popović i Vujisić, Dubljević ostaje trener, ugovore produžili Kusovac, Ilić...

Teodo će naredne sezone igrati i u NLB ABA2 ligi

7425 pregleda 21 reakcija 6 komentar(a)
Foto: Facebook.com/kkteodo
Foto: Facebook.com/kkteodo

Ekipa Teoda će naredne sezone, osim u domaćem šampionatu, igrati i u NLB ABA2 ligi, pa su Tivćani već krenuli u pripremu za izazove koji ih očekuju.

Treću sezonu trener Teoda će biti Dušan Dubljević, koji je potpisao novi ugovor sa ekipom sa primorja, a osim Nikšićanina ugovori su produženi i sa igračima, koji su činili okosnicu tima prethodne sezone.

Tako će u Teodu ostati Uroš Ilić, koji je prethodne sezone bio jedan od najboljih igrača u crnogorskoj ligi, a koji je odlučio da ostane u Tivtu i pored nekih unosnijih ponuda iz inostranstva.

Takođe, ugovor je produžen i sa jednim od najboljih šutera lige Petrom Kusovcem, a saradnju sa Tivćanima će nastaviti iskusni Nikola Tadić, te Elvis Čekić i Miloš Krivokapić.

Ostaje u Tivtu: Petar Kusovac
Ostaje u Tivtu: Petar Kusovacfoto: KK Teodo

Kada je riječ o pojačanjima, novi igrači Teoda su Miloš Popović i Viktor Vujisić. Popović igra na poziciji četiri, a prethodne sezone je igrao za Milenijum i Ibar. U karijeri je već igrao za Teodo i to od 2016. do 2018. godine, a nastupao je još za Ulcinj, Sutjesku, Lovćen, Krivbas i Roan.

Kada je riječ o Vujisiću, on igra na poziciji beka, a prethodne dvije godine je igrao za Podgoricu. Nastupao je još za SC Derbi, a bio je i u Budućnosti.

Takođe, Dubljević je dobio pojačanje u stručnom štabu, budući da će mu asistent biti Žarko Dragićević, koji je prethodnih sezona bio u stručnom štabu Lovćena. Dragićević je takođe član stručnog štaba mlade košarkaške reprezentacije Crne Gore.

Teodo još nije završio formiranje ekipe, jer je u pregovorima sa nekim igračima od prošle sezone oko produžetka ugovora, a u planu je dolazak i nekih pojačanja.

Bonus video: