Primorje formira ekipu: Ičelić trener, sačuvana okosnica iz prethodne sezone

Ugovore sa klubom produžili su kapiten Slobodan Miljanić, te Dejan Bjelić, Dragoje Đoković, Veselin Kovačević, Novak Obradović, Aleksandar Bulatović i Vladimir Ilić

5133 pregleda 5 komentar(a)
Foto: KK Primorje
Foto: KK Primorje

Košarkaški klub Primorje 1945 ove sezone obilježava 80 godina postojanja, pa u Herceg Novom već rade na formiranju tima za naredne izazove.

Od ove sezone trener Novljana je Marko Ičelić, koji je prethodne tri godine vodio Leotar iz Trebinja. Ičelić je u trenerskoj karijeri vodio OKK Beograd, beogradski Radnički, Klik iz Arilja, makedonski Kožuv, a radio je i u UAE. Bio je selektor juniorske reprezentacije Srbije, koja je u Poljskoj na Evropskom prvenstvu 2011. godine osvojila srebro, kao i selektor kadetske reprezentacije, koja je godinu kasnije na kontinentalnom šampionatu u Letoniji i Litvaniji osvojila bronzu.

Nakon imenovanja trenera, Primorje je krenulo u formiranje tima za narednu sezonu. Ugovore sa klubom produžili su kapiten Slobodan Miljanić, te Dejan Bjelić, Dragoje Đoković, Veselin Kovačević, Novak Obradović, Aleksandar Bulatović i Vladimir Ilić. Time je sačuvana okosnica tima iz prethodne sezone.

"Na ovaj način, kontinuitet i stabilnost tima osigurani su, čime dodatno jačamo naše redove za izazove koji nas očekuju u predstojećoj takmičarskoj sezoni. Produženje ugovora ovih igrača od velike je važnosti za timsku koheziju i nastavak uspješnih nastupa na terenu", saopšteno je iz Primorja.

Iz kluba najavljuju i pojačanja, a ističu da "plavo-žuti tim u novu sezonu ulazi sa snagom i energijom da svoj grad predstavi na najbolji mogući način."

"Ova sezona je posebno važna za naš klub, jer ćemo obilježiti 80 godina postojanja i kroz brojne aktivnosti i događaje u narednom periodu prisjetiti se bogate istorije i uspjeha KK Primorje 1945, dok istovremeno gledamo naprijed sa optimizmom i ambicijama", poručili su iz Primorja.

Bonus video: