Sulajmon oduševljen Podgoricom, vremenom i ljudima: Budućnost je dobila momka koji voli da pobjeđuje

"Nadam se da će publika osjetiti moju energiju - igraću srcem, a vjerujem da će tako igrati i moj tim"

4502 pregleda 0 komentar(a)
Sulajmon na predstavljanju ekipe za novu sezonu, Foto: KK Budućnost Voli
Sulajmon na predstavljanju ekipe za novu sezonu, Foto: KK Budućnost Voli

Momak iz sunčanog Teksasa trebalo bi u narednim mjesecima da obasja košarkašku Podgoricu - Rašid Sulajmon jedno je od zvučnih pojačanja koja su tokom ljeta obukla dres Budućnost Volija.

Američki bek, koji iza sebe ima mnogo evropskog iskustva, ne krije da je oduševljen izborom nove sredine.

"Stigao sam u lijepo mjesto, lijep grad, vremenski uslovi su takođe lijepi, ljudi su dobri... Zaista je lijepo biti ovdje. Nadam se da ćemo i kao klub krenuti odmah u prvom smjeru i uraditi nešto što će ostati zapisano u istoriji kluba" rekao je Sulejmon, tokom predstavljanja nove ekipe na svečanosti "Plava noć".

O svom novom klubu i saigračima kaže...

"Mnogo je talenta u našoj ekipi, a tokom priprema radili smo mnogo kako bismo napravimo pravu hemiju u timu. Trudićemo se da dostignemo visok nivo igre, treniraćemo jako i mislim da smo spremni da ispunimo zactane ciljeve", jasan je novi "broj 1" podgoričkog kluba.

A, šta mogu navijači da očekuju od momka koji je nosio dresove Dižona, Metropolitana, Burga, Saragose, Konjaspora, litvanskih Vulvsa...

"Samo momka koji voli da pobjeđuje, koji će uraditi sve da osjeti ukus pobjede. Uvijek imam samopouzdanje, ali igram i za tim - želim da igram u odbrani, napadu. Nadam se da će publika osjetiti moju energiju - igraću srcem, a vjerujem da će tako igrati i moj tim", zaključio je Sulajmon.

Zvaničan debi u dresu Budućnosti američki košarkaš imaće sjutra veče u crnogorskom derbiju AdmiralBet ABA lige protiv Mornara - meč u Baru počinje u 20 sati.

Bonus video: