Teodo bez mnogo šansi protiv favorita na startu ABA 2 lige

Tim iz Tivta poražen od MZT-a u Skoplju - 68:50

9392 pregleda 6 komentar(a)
Nemanja Vranješ tokom meča u dvorani "Jane Sandanski", Foto: ABA 2
Nemanja Vranješ tokom meča u dvorani "Jane Sandanski", Foto: ABA 2

Povratak u NLB Drugu ABA ligu nije prošao trijumfalno, mada nešto takvo bilo je teško i očekivati protiv jednog od favorita, na njegovom terenu...

Košarkaši Teoda poraženi su na startu drugoligaškog regionalnog karavana od MZT-a u Skoplju - u dvorani "Jane Sandanski" bilo je 68:50 za domaćina, po četvrtinama 21:13, 14:11, 15:15, 18:11.

Tim iz Sjeverne Makedonije već na startu je na krilima bivšeg pleja Podgorice Brendona Slaja i beka Vojdana Stojanovskog pokazao u kojem pravcu će se odvijati ovaj meč.

MZT je nakon prvih 10 minuta imao 23:13 i više nije ispuštao prednost, koja je tokom četvrte četvrtine iznosila i velikih plus 23 (68:45).

Klub iz Tivta se borio, ali na kraju nije bio spreman za nešto više protiv jedne od najjačih ekipa u ligi.

Petar Kusovac je ubacio devet poena za Teodo, dok su po sedam dodali Viktor Vujisić (imao i pet uhvaćenih lopti) i Nemanja Vranješ - Miloš Popović je sakupio devet skokova.

Na drugoj strani, Stojanovski je ubacio 13 poena, Marko Baković 12, a Slaj osam.

Crnu Goru će u ABA 2 ligi predstavljati i Sutjeska i Podgorica - Nikšićani će u četvrtak igrati protiv Rabotničkog u Skoplju (18h), a tim iz glavnog grada tek naredne srijede dočekuje Vršac.

Bonus video: