Mitrović nakon poraza od Dubaija: Bilo me je sramota pred publikom

Cedevita-Olimpija izgubila od Dubaija 92:84 u 2. kolu AdmiralBet ABA lige

4342 pregleda 0 komentar(a)
Zvezdan Mitrović, Foto: Cedevita Olimpija/Ales Fevzer
Zvezdan Mitrović, Foto: Cedevita Olimpija/Ales Fevzer

Nakon dva kola u AdmiralBet ABA ligi košarkaši Cedevita-Olimpije su još bez pobjede - šampion Slovenije je na startu izgubio od FMP-a (75:62), a juče na domaćem terenu od Dubaija 92:84.

Cedevita-Olimpija je u prvom poluvremenu primila 63 poena (63:42), tokom meča imala 23 poena minusa, pa je na kraju Dubai zasluženo pobijedio.

“Možemo utakmicu podijeliti na dva dijela. Otkad radim kao trener, ne znam da je neka moja ekipa primila 63 poena u prvom poluvremenu. Bilo me je stvarno sramota pred ovom publikom koja je došla da nas isprati. Kapiram da je ovo kvalitetnija i bolja ekipa od nas, veći budžet, igrači, ali da ti kod kuće primaš 63 poena, a daš 40 i nešto...", rekao je nakon meča trener Cedevita-Olimpije, Zvezdan Mitrović.

Ekipa iz Ljubljane je do kraja meča uspjela da smanji zaostatak.

“U drugom poluvremenu mislim da je Dubai otaljavao stvari, mi smo eto kao malo prišli... Možda je bolje za nas da smo izgubili 50 razlike, pa da naučimo školu. Ali to nema veze ni sa formom ni sa igrom, ovo je samo reakcija nekih igrača, ali to nije moja ideja, a ni način na koji moramo da igramo. Vidjelo se to i u Železniku kada 10 minuta nismo koš dali", kazao je Mitrović.

Cedevita-Olimpija u narednom kolu gostuje Mornaru (subota, 17).

Bonus video: