Regeneracija, pa Igokea: Iscrpljena Budućnost želi pobjedom u Laktašima da definitivno zaboravi Gran Kanariju

Ispražnjeni smo fizički, ali emotivno nakon meča sa Gran Kanarijom, ali moramo da nastavimo dalje, poruka je Kenana Kamenjaša uoči sjutrašnjeg gostovanja Igokei (19 h)

4275 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Budućnost Voli/Filip Roganović
Foto: Budućnost Voli/Filip Roganović

Bolan poraz u iscrpljujućem meču od Gran Kanarije u Evrokupu još praktično nije ni arhiviran, a košarkaše Budućost Volija čeka teško gostovanje u Admiralbet ABA ligi.

Rival je Igokea, meč se igra sjutra (subota) u 19 sati. Laktaši će biti praktično usputna stanica za novo gostovanje, već u srijedu protiv Trenta u Evrokupu.

"Ispražnjeni smo fizički, ali emotivno nakon meča sa Gran Kanarijom, ali moramo da nastavimo dalje. Očekuje nas teška utakmica protiv dobrog protivnika koji je startovao maksimalno. Igokea je nezgodna ekipa pogotovo na svom terenu. Moramo da se fokusiramo na Igokeu, tek onda ćemo razmišljati o Trentu i Zadru", rekao je centar Budućnosti Kenan Kamenjaš.

Podgoričani žele treću pobjedu u regionalnom takmičenju, poslije trijumfa nad Mornarom u Baru i Splitom u Podgorici,

No, slijedi najteže gostovanje do sada.

"Mislim da je Igokea napravila dobar, respektabilan tim, dobro su počeli, igraju agresivno i brzo. Nas čeka teška utakmica poslije Evrokupa, moramo prvo da se regenerišemo i da se spremimo maksimalno. Imaju iskusne igrače, Simanić se vraća poslije povrede, na poziciji dva Milosavljević je vrlo iskusan", kazao je trener Andrej Žakelj.

Ovo je 27. međusobni duel Budućnost i Igokee, a "plavi" traže 21. pobjedu.

Bonus video: