Pavićević: Pomak u igri je evidentan, dobre ekipe odmah kazne uličarsku košarku

"Konture naše igre se slažu i nadam se da u narednim utakmicama ulazimo u ravnopravnom odnosu sa protivnikom za pobjedu", rekao je trener Mornara

4671 pregleda 0 komentar(a)
Foto: KK Mornar
Foto: KK Mornar

Mornar je morao da se pomiri s trećim porazom u AdmiralBet ABA ligi, ali trener Mihailo Pavićević nije mnogo žalio - vjeruje da je njegov tim na pravom putu da dođe do igre koju želi.

Barani su večeras na svom terenu izgubili od Cedevita Olimpije 92:82.

"Teško je biti zadovoljan poslije poraza, ali ne mogu ni da budem nezadovoljan. Cedevita Olimpija je zasluženo pobijedila, ali čestitam mom timu - bilo je padova koje je iskusna i kvalitetna protivnička ekipa iskoristila i stekla prednost koja je na kraju bila nedostižna", rekao je Pavićević.

Situacija je, ipak, bolja nego što je bila ne tako davno.

"Prije 15 dana smo igrali protiv Budućnosti, i to u kakvom stanju, a sada je pomak u našoj igri evidentan i to me izuzetno raduje. Trebaće još vremena da sve to "legne", da u svakom momentu znamo ko šta radi, da nemamo "crne minute"... Ponese nas igra, ja to zovem uličarskom košarkom, a dobre ekipe to odmah kazne", istakao je Pavićević koji zaključuje:

"Imali smo i problema sa virusom. Za svaku pohvalu je Lovro Buljević, bio je na infuzijama poslije duela sa Crvenom zvezdom, Džamari Smit nije bio u trenažnom procesu... Konture naše igre se slažu i nadam se da u narednim utakmicama ulazimo u ravnopravnom odnosu sa protivnikom za pobjedu", zaključio je trener Mornara.

Bonus video: