Teodo gostuje Heliosu, Dubljević: Pokušaćemo da se prikažemo u što boljem svjetlu

Teodo sjutra (20) protiv Heliosa u Domžalama igra meč 2. kola NLB ABA2 lige

3910 pregleda 2 komentar(a)
Dušan Dubljević, Foto: MZT Skopje Aerodrom/Danail Petrovic
Dušan Dubljević, Foto: MZT Skopje Aerodrom/Danail Petrovic

Nastavlja se takmičenje u NLB ABA2 ligi, ove sedmice su na programu utakmice 2. kola u grupama A i B, a košarkaši Teoda sjutra (20) gostuju Heliosu u Domžalama.

Tivćani su na startu regionalnog takmičenja izgubili u Skoplju od MZT-a, ali su prethodnog petka u Prvoj crnogorskoj ligi savladali Lovćen i napravili lijepu uvertiru pred meč u Domžalama.

“Imali smo dosta vremena, a i materijala da pripremimo utakmicu sa Heliosom. Što se Heliosa tiče, radi se o ozbiljnoj ekipi koja je godinama u samom vrhu NLB ABA 2 lige, a bili su i blizu ulaska u AdmiralBet ABA ligu. Njihovom kvalitetu ide u prilog i pobjeda protiv Cedevite junior u Zagrebu. Nama je ovo drugo teško gostovanje na startu lige, pa ćemo se truditi da se prikažemo u što boljem svjetlu, a ako nam se ukaže šansa, da napravimo dobar rezultat", rekao je trener Teoda, Dušan Dubljević.

U Teodo je početkom septembra iz Mornara stigao Nemanja Vranješ.

“Očekujemo prije svega jednu jako fizički zahtjevnu utakmicu, u kojoj moramo da budemo maksimalno koncentrisani i fokusirani svih 40 minuta. Helios je odlično otvorio sezonu, igra jako kvalitetno ali siguran sam da ćemo napraviti reakciju poslije poraza od MZT-a i pokušati da zabilježimo prvu pobjedu", poručio je Vranješ.

Helios je u prvom kolu NLB ABA2 lige savladao Cedevitu junior u Zagrebu (87:79).

"U goste nam dolazi novajlija u ligi, koji želi da se dokaže. Iskusan su tim, imaju igrače koji su igrali ranije u ovom takmičenju, ali i u AdmiralBet ABA ligi. Takođe, pojačali su ekipu i strancima. Mi ćemo se boriti i daćemo sve od sebe da na domaćem terenu stignemo do pobjede", kazao je trener Heliosa, Jure Močnik.

Standings provided by Sofascore

Bonus video: