Budućnost u zadarskoj Peki za nastavak serije

Izabranici Andreja Žakelja spremaju se da u 4. kolu AdmiralBet ABA lige ostvare treću vezanu pobjedu

4052 pregleda 3 komentar(a)
Energije na startu sezone ne nedostaje Žakeljevim izabranicima, Foto: KK Budućnost Voli/Filip Roganović
Energije na startu sezone ne nedostaje Žakeljevim izabranicima, Foto: KK Budućnost Voli/Filip Roganović

Budućnost Voli ima sjajan start sezone, sa sve tri pobjede u AdmiarlBet ABA ligi izabranici Andreja Žakelja spremaju se da u 4. kolu u Peki "ispeku" i domaći Zadar.

Utakmica sjutra od 20 sati biće treće gostovanje "plavima" u sevga sedam dana, slavili su u Laktašima i Trentu.

"Zadovoljni smo, naročito nakon utakmice u Trentu. Odigrali smo dobru partiju, sada imamo samo ovaj jedan trening da se spremimo za meč sa Zadrom. Došli smo ovdje da održimo niz pobjeda, to nam je prvi zadatak. Želim da vidim da moji igrači daju sev od sebe, da kontrolišu skok. Zadar će sigurno da odigra dobru utakmicu poslije poraza u Podgorici od SC Derbija. Očekujemo njihovu reakciju i znamo koliko je teško da se igra pred njihovom publikom. Očekujem težak meč gdje moramo biti na visokom energetskom nivou, moramo vladati pod obručima kako bi produžili pobjednički niz", kazao je Žakelj.

Jogi Ferel je bio odličan u Trentu, od njega se to očekuje i u kultnoj dvorani "Krešimir Ćosić", među Zadranima poznatoj kao Peka (sač).

"Ekipa je bila agresivna u Trentu a srećom su moji šutevi ulazili i stigli smo do lake pobjede. Protiv Zadra će sigurno biti jako teška utakmica, očekujem veliku borbu. Radi se o veoma visokom timu tako da će pritisak biti na građenju skoka, napadanju obruča. Moramo biti od početka meča spremni kao u Trentu i možemo doći do pobjede", kazao je sjajni Amerikanac.

Bonus video: