"Jedna konstanta na crnogorskom sportskom nebu se ne mijenja i ne prolazi - KK Budućnost Voli"

Budućnost Voli sjutra (19) u 4. kolu Evrokupa, u prvom od tri vezana meča u "Morači" dočekuje Trefl Sopot

8077 pregleda 8 komentar(a)
Košarkaši Budućnost Volija, Foto: KK Budućnost Voli/Filip Roganović
Košarkaši Budućnost Volija, Foto: KK Budućnost Voli/Filip Roganović

Serija od tri vezana gostovanja je odrađena sjajno - košarkaši Budućnost Volija su savladali Igokeu i Zadar u AdmiralBet ABA ligi, kao i Trento u Evrokupu, a sada ih očekuju i tri utakmice zaredom u "Morači".

Prvi od tri meča je sjutra (19) kada će u okviru četvrtog kola Evrokupa "plavi" ugostiti Trefl Sopot, koji je i dalje bez pobjede u ovom takmičenju.

Potom u ponedjeljak, 21. oktobra (19) u derbiju 5. kola AdmiralBet ABA lige u "Moraču" dolazi Crvena zvezda, a dva dana kasnije u novoj rundi Evrokupa turski Bahčešehir predvođen Dejanom Radonjićem.

"Godine prolaze, mijenja se zemlja, svijet, okolnosti, mijenja se život, kao i mi sami. Mijenja se sport, on se baš brzo mijenja i ima svoje zakone. Ipak, jedna konstanta na crnogorskom sportskom nebu se ne mijenja i ne prolazi - KK Budućnost Voli", poručio je crnogorski šampion uz video, koji je objavljen uoči sjutrašnjeg meča sa Trefl Sopotom u Evrokupu.

Budućnost je u regionalnom takmičenju maksimalna, ima skor 4-0, dok je u Evrokupu zabilježila jednu pobjedu i pretrpjela dva poraza.

Bonus video: