Kristijano Ronaldo: Boks teške kategorije, druga je dimenzija sporta, Mekgregor: Tek ćeš vidjeti šta je borba najboljih

Fudbalska ikona oduševljen borbom Novozelanđanina Džozefa Parkera i načinom na koji je izbjegao razorne krošee Bronzanog bombardera

14331 pregleda 3 komentar(a)
Foto: REUTERS
Foto: REUTERS

U Rijadu je u bokserskoj večeri viđeno nekoliko odličnih borbi, mada... Spektakularan okršaj viđen je samo u meču između Amerikanca Donteja Vajldera i Novozelanđanina Džozefa Parkera.

Bronzani bombarder, Vajlder, koji je čak bio nadomak pobjedi nad neprikosnovenim Kraljem cigana, Tajsonom Fjurijem, bio je nemoćan u meču sa autsajderom.

Sve to, uz stručne konsultacije Konora Mekgregora pored ringa je posmatrao Kristijano Ronaldo.

"Bez teksta sam. Tačnije ostao sam bez daha i teška kategorija u boksu zaista jeste neki drugačiji i viši vid sporta", naglasila je najveća sportska zvijezda u Saudijskoj Arabiji.

CR7 ruši sve rekorde u dresu Al Nasra, po broju golova i asistencija u Profesional Saudi ligi a portugalski veteran u konkurenciji je za najboljeg strijelca 2023. godine u svijetu, ali poput ostalih velikih fudbalskih zvijezda ne krije da je i on veliki poklonik "plemenite vještine".

Ipak, Irac Mekgregpr nije propustio da Portugalcu kaže da u Rijadu još nisu rukavice ukrstili najbolji.

"Mali je ovo večeras ring u Rijadu", prošaptao je Mekgregor slavnom fudbaleru.

A u Rijadu se očekuje i meč apsolutnog prvaka boksa, Fjuri - Aleksandar Usik.

A Vajlder razmišja o oproštaju...

"Zakasnio sam sa reakcijom, ne znam!? Možda je vrijeme da razmišljam o kraju i i izgleda da nemam više tu vatru u sebi. Odlično je čitao moje napade, na vrijeme se sklanjao", odao je priznanje rivalu Vajlder.

Bonus video: