Uspjeh mladih ragbista u Zenici

Na takmičenju učestvovalo 35 mladih ragbista u kategorijama U12, U14 i U16, koje su zauzele drugo, četvrto i sedmo mjesto

1820 pregleda 1 komentar(a)
Igrači tri crnogorske selekcije u Zenici: Ragbi savez, Foto: Ragbi savez Crne Gore
Igrači tri crnogorske selekcije u Zenici: Ragbi savez, Foto: Ragbi savez Crne Gore

Na najvećem regionalnom ragbi takmičenju za mlade kategorije, koji je za vikend održan u Zenici, učesvovalo je 35 mladih ragbista iz Crne Gore, koji su se nadmetali u tri uzrasne kategorije U12, U14 i U16.

Najuspješnija je bila U14 selekcija, koja je u finalu izgubila od ekipe RK “Rad” rezultatom 15:10. U16 selekcija je u borbi za 3. mjesto izgubila 14:12, dok su naši najmlađi, selekcija U12 zauzeli 7.mjesto.

"Veliki uspjeh za sve kategorije, a ujedno i za Ragbi savez Crne Gore, s obzirom da se sa mlađim selekcijama počelo ozbiljnije raditi tek prošle godine. Na nama je da nastavimo da radimo u ovom ritmu i da u budućnosti rezultati budu još bolji, a kvalitet igre naših najmlađih da se unapređuje iz treninga u trening" saopšteno je iz Ragbi saveza Crne Gore.

Šesti po redu "Kids rugby festival" u Zenici okupio je na Kamberovića polju 450 mladih ragbista iz 15 klubova i reprezentacija iz okruženja koji su imali po više uzrasnih selekcija.

Bonus video: