I odbojkaši dobili selektora - Crnu Goru vodi Ivica Jevtić

Jevtić je bio u stručnom štabu crnogorskog stručnjak Igora Kolakovića (sa njim kao igrač radio i u Budućnosti) u reprezentaciji Srbije (2022-24)

3696 pregleda 4 komentar(a)
Jevtić, Foto: OK Crvena Zvezda Beograd/Facebook
Jevtić, Foto: OK Crvena Zvezda Beograd/Facebook

Bio je dio šampionskog tima Budućnosti sa početka novog milenijuma, nosio je i dres Crne Gore, a sada se vraća u zemlju - Ivica Jevtić je novi selektor naše odbojkaške reprezentacije.

Odbojkaški savez Crne Gore saopštio je da je njegov Upravni odbor iimenovao Jevtića na period od četiri godine (3+1), kao i da je 41-godišnji Požarevljanin osmi selektor naših odbojkaša od obnove nezavisnosti.

Jevtić je bio u stručnom štabu crnogorskog stručnjak Igora Kolakovića (sa njim kao igrač radio i u Budućnosti) u reprezentaciji Srbije (2022-24), a takođe je bio i selektor odbojkaške selekcije te zemlje do 22 godine.

"U igračkoj karijeri nastupao je još i za Mladi Radnik (Srbija), Hypo Tirol (Austrija), Mers (Njemačka), Katar S.C. (Katar) i Pišgaman (Iran). Novi selektor naše reprezentacije je i trener Crvene Zvezde, sa kojom je u prethodnoj sezoni osvojio titulu šampiona Srbije, a ove sezone trofej Superkupa Srbije", dodaju iz OSCG.

On će na klupi Cnre Gore naslijediti Ivana Joksimovića, sa kojim OSCG nije produžio ugovor nakon slabog starta u kvalifikacijama za Eurovolej i poaza od Norveške i Češke.

Nešto ranije danas OSCG je imenovao i Jova Cakovića za selektora naše ženske reprezentacije.

Bonus video: