Herceg Novi oduševio organizacijom prvog evropskog IFBB kupa

U sklopu manifestacije "Dani Herceg Novog" organizovan prvi evropski IFBB Svjetski Interkontinentalni kup u bodibildingu i fitnesu, koji je ustanovljen od strane Svjetske federacije ove godine

5556 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Branko Gazdić
Foto: Branko Gazdić

U sklopu manifestacije "Dani Herceg Novog" organizovan prvi evropski IFBB Svjetski Interkontinentalni kup u bodibildingu i fitnesu, koji je ustanovljen od strane Svjetske federacije ove godine.

To je jedan od ključnih sportskih događaja u godini kada Herceg Novi ponosno nosi titulu Evropskog grada sporta za 2024. godinu, a organizovao ga je Bodibilding, fitnes i kros fit savez Crne Gore.

Taj trodnevni događaj okupio je veliki broj takmičara iz više od 15 zemalja, koji su se nadmetali u raznim disciplinama - od tradicionalnog bodibildinga i fitnesa, do dinamične kros-trke sa opterećenjima.

"Događaj je privukao pažnju ne samo sportista i sportskih entuzijasta, već i vodećih ličnosti iz lokalne i državne administracije. Svečanom otvaranju i ceremonijama prisustvovali su predstavnici Opštine Herceg Novi, Ministarstva sporta i mladih Crne Gore, kao i rukovodstvo Sportskog centra Igalo, čiji je prostor bio domaćin ovog velikog događaja", saopštili su iz crnogorskog saveza, koji je bio pouzdan partner u organizaciji velikog događaja.

Pored izuzetno visokog nivoa sportskog nadmetanja, posjetioci su uživali i u raznovrsnom programu koji je pratio ovaj spektakl - od promotivnih aktivnosti do prilike za neposredan kontakt sa sportistima, izlagačima i sponzorima. Zahvaljujući velikom interesovanju, događaj je privukao pažnju medija i omogućio široku promociju sportskog duha i zdravog načina života.

"Naše stranice putem društvenih mreža koje su nastale u svrhu ovog dogadjaja, dostižu više od tri miliona pregleda na mjesečnom nivou", sa ponosom je istakao Branko Gazdić, predsjednik Saveza.

Organizatori su se pobrinuli za vrhunsku produkciju i tehničku podršku, što je doprinijelo visokom standardu cijelog događaja. Takmičari i gosti pohvalili su organizaciju, a posebno gostoprimstvo domaćina, čime je Herceg Novi još jednom potvrdio svoju sposobnost da ugosti sportske događaje najvišeg ranga.

Ovaj događaj ne bi bio moguć bez podrške sponzora i partnera koji su dali značajan doprinos organizaciji. Zahvaljujući njihovom angažovanju, prisustvo njihove kompanije bilo je prepoznatljivo kroz reklamne štandove, medijske kampanje i druge promotivne aktivnosti.

Herceg Novi je ovim događajem još jednom pokazao da je istinski centar sportskih dešavanja u regionu, a svi zainteresovani iščekuju nove sportske izazove i događaje koji će se održati u budućnosti.

Bonus video: