Budućnost u petak i subotu na turniru u Ljubljani

Na turniru će, osim Budućnosti i domaćeg Krima, igrati i hrvatski klubovi Podravka i Lokomotiva Zagreb.
51 pregleda 0 komentar(a)
ŽRK Budućnost, Foto: ŽRK Budućnost
ŽRK Budućnost, Foto: ŽRK Budućnost
Ažurirano: 16.08.2018. 15:32h

Ljubljana će u petak i subotu biti domaćin tradicionalnog memorijalnog turnira "Vinko Kandija", na kome će učestvovati i rukometašice Budućnosti.

Na turniru će, osim Budućnosti i domaćeg Krima, igrati i hrvatski klubovi Podravka i Lokomotiva Zagreb.

Podgoričkom timu biće to nova provjera uoči početka nove sezone Lige šampiona, poslije priprema u Kolašinu i mečeva protiv Bukurešta.

Budućnost će u prvom kolu, sjutra u 17 sati i 30 minuta, igrati protiv Lokomotive.

Za subotu zakazani su dueli sa Podravkom (12.00) i Krimom (19.30).

Trener Dragan Adžić kazao je da u glavnom gradu Slovenije može da računa na 12 igračica i da vjeruje da će sve treninge i utakmice, njegove izabranice iskoristiti na najbolji mogući način.

"Sa nama nijesu Ema Ramusović i Milena Raičević koje se oporavljaju od povreda, kao i povrijeđene Darli Zokebi de Paula, Enisa Đoković i Anastasija Suslova. Pred nama su zajednički treninzi i trening utakmice protiv Krima, potom tri provjere na turniru koji se igra u znak sjećanja na trenera Vinka Kandiju koji je ostavio dubok trag i u našem klubu i u crnogorskom rukometu", kazao je Adžić u izjavi za zvanični sajt kluba.

On je naglasio da su za Budućnost sve provjere u avgustu veoma značajne i da ih igračice moraju iskoristiti na najbolji način.

"Već u septembru počinju nacionalni šampionati i biće mnogo teže da odmjerimo snagu protiv tako kvalitetnih protivnika. Imamo veliki broj pripremnih mečeva i priliku će dobiti sve igračice, a vjerujem da ćemo napredovati kako pripreme budu odmicale", kazao je Adžić.

Budućnost je u dosadašnjem dijelu priprema odigrala samo dva meča protiv Bukurešta i oba izgubila.

U Kolašinu bilo je 24:23, a u Podgorici 28:21.

Bonus video: