Lipovina trener Zabjela, Banović sportski direktor

Zabjelo će ove sezone debitovati u Prvoj ligi, a start priprema je zakazan za 19. avgust

5165 pregleda 0 komentar(a)
Foto: RK Zabejlo
Foto: RK Zabejlo

Novi trener rukometnog kluba Zabjelo je Nikola Lipovina, dok je sportski direktor Ivan Banović, koji će biti zadužen i za koordinaciju rada u mlađim kategorijama.

Lipovina je bivši golman Cepelina, Danilovgrada i Budućnosti, sa ekipom Danilovgrada, u ulozi trenera i igrača, izborio je ulazak u Prvu ligu, a kao pomoćni trener radio je i u ekipi Budućnosti.

"Očekujem da tokom ljeta formiramo mladu, ali u takmičarskom smislu konkurentnu ekipu. Strategija kluba je da pružimo šansu igračima koji su ponikli i afirmisali se u našem klubu, a zatim sa par iskusnih igrača zaokružimo roster", rekao je Lipovina.

Zabjelo će ove sezone debitovati u Prvoj ligi, a start priprema je zakazan za 19. avgust.

"Naš rad će i dalje biti primarno usmjeren na rad i razvoj mlađih kategorija. Sada već imamo četiri takmičarske selekcije, a upis novih članova je stalno otvoren. Ovo je godina preokreta u klubu, dobili smo novu upravu koja vrijedno radi da stvori uslove za normalno funkcionisanje kluba na svim nivoima. Sada formiramo sportski dio na način da sledeću sezonu dočekamo u potpunosti spremni", rekao je Banović.

Bonus video: