Bojana Popović: Svaki meč biće derbi, očekuje nas 14 veoma jakih utakmica protiv sjajnih timova

"Žrijeb je završen i jasno je da nije moglo da bude teže"

4765 pregleda 4 komentar(a)
Bojana Popović, Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost
Bojana Popović, Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost

Finalisti iz posljednje sezone, ekipa koja je prije toga tri puta zeredom bila šampion, a tu je i u posljednje vrijemem redovni učesnik fajnl-fora...

Rukometašice Budućnost Bemaxa nisu imale sreće na žrijebu za novu sezonu Lige šampiona, nakon što su ih kuglice poslale u grupu sa Đerom, Vajpersom, Esbjergom, Odenzeom, Ludvigsburgom (bivši Bitighajm), Brestom i Rapidom iz Bukurešta.

"Žrijeb je završen i jasno je da nije moglo da bude teže. Nekad imate sreće i dobijete protivnike protiv kojih ste favoriti, nekad su svi rivali takvi da prije početka sezone znate da će svaki meč biti derbi", rekla je nakon vijesti iz Austrije Bojana Popović, trener Budućnosti.

U drugoj grupi su FTC, Mec, ĆSM Bukurešt, Krim, Storhamar, Nikobing Falster, Podravka i Glorija.

"U toj grupi, ipak, nekoliko je timova koji su za nijansu slabiji od onih koje smo dobili za protivnike, jer je tu nekoliko neiskusnijih sastava, dok kod nas to nije slučaj", dodala je Bojana.

Legendarna rukometašica još jednom se okrenula rivalima Budućnosti...

"Suvišno je govoriti o Đeru koji svake sezone ima najveće ambicije, Bitighajm, koji sada nosi naziv Ludvigsburg, prošle sezone je stigao do finala, a Esbjerg je takođe pokazao da može da igra sa svima i završio na trećem mjestu. I Rapid i Brest imaju ambicije da doguraju što dalje i neće biti jednostavno, jer nema meča za koji možemo da kažemo da imamo unaprijed upisane bodove", jasna je Bojana.

Na kraju je poručila...

"Očekuju nas veliki izazovi i 14 veoma jakih mečeva protiv sjajnih timova".

Nova sezona Lige šampiona kreće 7. i 8. septembra.

Bonus video: