Maja Savić: U nastavku nismo mogle da riješimo situacije sa pivotkinjom Rapida

„I ovaj meč je bio težak, kao što će biti i svaki u veoma jakoj grupi u kojoj se nalazimo, ali idemo korak po korak, sa željom da izvučemo maksimum u ovom sastavu”, rekla je Jelena Radivojević

10755 pregleda 10 komentar(a)
Foto: handbalrapid
Foto: handbalrapid

Nema razloga za nezadovoljstvo - to je poruka rukometašica Budućnosti nakon premijere u Ligi šampiona.

„Plave” su izgubile od Rapida u Bukureštu 32:27 u meču u kojem su odigrale veoma dobrom u prvih 30 minuta.

„Moramo da budemo zadovoljne iako smo poražene. Ovo je veoma teška sezona za nas, jer imamo veliki broj mladih igračica, ali su se danas borile tokom čitavog meča. U prvom poluvremenu je igra bila na zadovoljavajućem nivou, u nastavku je bilo nekoliko situacija sa pivotkinjom Kasomom koje nismo riješile onako kako smo željele. To je na kraju odlučilo pobjednika. Djevojke su se borile i na tome im treba odati priznanje”, rekla je Maja Savić, prva saradnica Bojane Popović.

Jelena Radivojević je postigla šest golova.

„Znale smo da će biti teško u Bukureštu. Rapid ima sjajne navijače i uvijek se radujem nastupu na ovom terenu. Mislim da svaki tim uživa kada igra ovdje, to je veliki adut za domaćina, ali i pritisak za protivnika. I ovaj meč je bio težak, kao što će biti i svaki u veoma jakoj grupi u kojoj se nalazimo, ali idemo korak po korak, sa željom da izvučemo maksimum u ovom sastavu”, kazala je Radivojević.

Bonus video: