Bojana Popović ne krije zadovoljstvo: Jedino ovako može da se igra protiv Đera

„Ponosna sam na ekipu. Igrala sam u Đeru i znam da se u svakoj utakmici pruža maksimum i želi pobjeda. Pokušale smo da ih usporimo koliko smo mogle, nismo puno mijenjale. Hauge je bila izvranredna na golu i zaslužile smo ovaj bod”, istakla je Jelena Radivojević

4367 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost
Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost

Bod se slavi kao pobjeda - rukometašice Budućnosti su zakinule aktuelnog prvaka Evrope Đer (23:23) i u 4. kolu Lige šampiona se pomjerile s nule.

„Plave” su sjajno parirale favoritu i predvođene golmankom Sakurom Hauge (16 odbrana) i Jelenom Radivojević (po sedam golova i asistencija) zaslužile da se raduju.

„Jedino ovako može da se igra protiv Đera - jako u odbrani i strpljivo do šanse u napadu. Nemamo veliku rotaciju i teško je da se igra 60 minuta u ovom ritmu. Hauge je odradila sjajan posao na golu, sve djevojke su se borile i ovo je timski rezultat”, rekla je Bojana Popović, trener Podgoričanki.

Ne krije da je zadovoljna i igrom i rezultatom.

„Pokazale smo da možemo da napredujemo i gradimo nešto u šta vjerujemo. Ako smo mogle da odigramo ovako protiv Đera, onda definitivno možemo protiv svakog tima u Ligi šampiona. U nekim utakmicama to uspijete da pokažete, u nekima ne, ali definitivno je da napredujemo kako sezona odmiče. Važno je da igračice podržavaju jedna drugu, tako se gradi samopouzdanje i podižu se individualno, a sve to donosi i rezultat”.

Jelena Radivojević je blistala protiv bivšeg kluba.

„Ponosna sam na ekipu. Igrala sam u Đeru i znam da se u svakoj utakmici pruža maksimum i želi pobjeda. Pokušale smo da ih usporimo koliko smo mogle, nismo puno mijenjale. Hauge je bila izvranredna na golu i zaslužile smo ovaj bod”, istakla je crnogorska reprezentativka.

Bonus video: