Kraj sna o 25. grend slemu: Đoković se povukao sa Rolan Garosa: Tužan sam, ali vidimo se uskoro

Na ovu odluku najbolji tensier planete se odlučio nakon magnetne rezonance, koja je pokazala probleme sa meniskusom - sve to znači i da će od naredne sedmice svjetski broj jedan biti Janik Siner

45430 pregleda 144 reakcija 144 komentar(a)
Đoković tokom meča sa Serundolom, Foto: Reuters
Đoković tokom meča sa Serundolom, Foto: Reuters

Uz bolove je uspio da stigne do četvrtfinala, ali povreda je, ipak, srušila san o 25. gren slem tituli.

Novak Đoković se povukao sa Rolan Garosa, saopštili su organizatori turnira u Parizu.

Na ovu odluku najbolji tensier planete odlučio se nakon magnetne rezonance, koja je pokazala probleme sa meniskusom.

"Veoma sam tužan što moram da se povučem sa Rolan Garosa. Igrao sam srcem, dao cijelog sebe u jučerašnjem meču i nažalost, zbog ruputure meniskusa u desnom koljenu, moj tim i ja smo nakon pažljivog razmatranja i konsultacija, morali smo da donesemo tešku odluku", napisao je Đoković na društvenim mrežama.

Đoković je povrijeđen igrao meč 4. kola protiv Fransiska Serundola, herojski je stigao do pobjede u pet setova nakon duela koji je trajao više od četiri i po sata, ali priliku da stigne do četvrtog trofeja u Bulonjskoj šumi neće imati...

"Želim mnogo sreće ostalim igračima ove nedjelje i iskreno se zahvaljujem svim nevjerovatnim navijačima na svoj ljubavi i kontinuiranoj podršci. Vidimo se uskoro", dodao je Đoković.

Teniser iz Srbije u četvrfinalu je trebalo da igra protiv Kaspera Ruda, a kako je zbog odustajanja ostao i bez plasmana u polufinale jasno je da će novi svjetski broj jedan od naredne sedmice biti Janik Siner.

Bonus video: