Budva sjutra gostuje u Šapcu: Lompar najavljuje pobjedu

"Veliki je ulog i znam da nas u Šapcu čeka teška utakmica. Biće sjajna atmosfera, protivnika u svakom meču gleda preko hiljadu navijača i iskreno me raduje što je tako. To je ljepota sporta, a tako ispunjene tribine su u vaterpolu rijedak primjer", rekao je trener Budvana
74 pregleda 0 komentar(a)
VK Budva, Foto: Wpolo.me
VK Budva, Foto: Wpolo.me
Ažurirano: 27.03.2018. 15:12h

Iza vaterpolista Budve je više od pet mjeseci borbe u regionalnoj A1 ligi, ali prave bitke počinju tek sada - u baražu za opstanak.

Budvani sjutra (20 časova) i u subotu igraju protiv Šapca dvije utakmice nakon kojih će biti jasno da li sezonu mogu da proglase uspješnom ili je realnost odlazak u niži rang, A2 takmičenje.

Budva je regularni dio u A1 ligi završila na pretposljednjem mjestu, dok je Šabac u finišu A2 sezone iskoristio kikseve Vojvodine i preuzeo drugu poziciju...

"Veliki je ulog i znam da nas u Šapcu čeka teška utakmica. Biće sjajna atmosfera, protivnika u svakom meču gleda preko hiljadu navijača i iskreno me raduje što je tako. To je ljepota sporta, a tako ispunjene tribine su u vaterpolu rijedak primjer. Mi moramo da uđemo u duel kao da ne postoji revanš i nametnemo naš stil igre. Šabac je organizovan tim, ima kvalitet, ali mislim da smo bliži trijumfu ako odigramo kao što smo se dogovorili", rekao je trener Budve Vido Lompar.

Za Šabac igraju dva bivša igrača Budve - Nikola Marković i Filip Tenžera.

"Iskreno, mi se nismo puno nadali plasmanu u baraž, ali smo dočekali kikseve Vojvodine. Budvi prepuštamo ulogu favorita, znam dobro o kakvoj ekipi se radi jer sam tako igrao dvije sezone. Naša šansa je domaći bazen i probaćemo da u ovoj utakmici olakšamo situaciju pred revanš i približimo se plasmanu u A1 ligu", istakao je Marković, koji je s crnogorskom reprezentacijom osvojio bronzu u Svjetskoj ligi 2013. godine.

Bonus video: