Bokeljski rivali testiraju formu u Beogradu

Jadran na startu igra sa Crvenom zvezdom, Primorac protiv Radničkog

1559 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Krsto Vulović
Foto: Krsto Vulović

Vaterpolisti Jadrana i Primorca danas nastavljaju takmičenje u regionalnoj Premijer ligi - do nedjelje ih čeka turnir u Beogradu, protivnici će im biti Crvena zvezda, Partizan i Radnički iz Kraguejevca.

Jadran od 19.30 igra protiv Zvezde, dok će rival Primorca (21 čas) biti kragujevački Radnički.

Sjutradan, Zvezda će biti rival izabranicima Ranka Perovića, dok će se Novljani sat i po kasnije sastati sa Partizanom.

U posljednjem kolu beogradskog turnira (nedjelja) Primorac u 10 sati igra protiv Partizana (10), dok će se Jadran za bodove boriti protiv Radničkog (11.30).

"Biće teško, rivali su veoma ozbiljni. Zvezda je prvi protivnik, iskusan tim, Partizan je najsličniji nama - mlad, agresivan i energičan tim, koji je domaćin, što je za nas otežavajuća okolnost. A Radnički - ne treba trošiti riječi o učesniku Lige šampiona. Taj meč će biti poslastica, jer je izazov igrati sa boljim ekipama od sebe. Opet nismo kompletni, nikako da svi igrači budu zdravi, ali se nadam da će i to proći", rekao je trener Jadrana Petar Radanović i dodao:

"Očekujem da izvučemo najbolje s ovog turnira, iako su protivnici zaista veoma vdoberiali se nadam da ćemo dati sve".

Na prvom turniru, u Herceg Novom, Jadran je upisao po pobjedu i poraz - tada je bio bolji od Primorca, dok je poražen od Juga. Primorac je, s druge strane, gubio od Jadrana i Juga.

Bonus video: